Doelgroep met meer aandacht

Coaching to the job

Een baan vinden die bij je past is het doel van De Hoofdtrainer Werkt. Je leert er een vak en je krijgt er meer financiële zekerheid door. Maar vast werk heeft nog veel meer voordelen. Je oefent er hoe je met mensen omgaat. Het vergroot je zelfvertrouwen en het geeft je verantwoordelijkheid. Omdat dit niet altijd vanzelf gaat, krijg je van De Hoofdtrainer Werkt extra begeleiding. We noemen dit ‘coaching to the job’.

 

Wat heb jij nodig?

De coaching begint zodra je door ons bij een bedrijf wordt geplaatst om te gaan werken. Daarvoor zoeken we een coach die met je matcht. Eerst zet je met hem/haar op een rij hoe jouw leven in elkaar zit en tegen welke problemen je aanloopt. Misschien is je thuissituatie moeilijk, durf je niet voor jezelf op te komen of word je snel boos. Als dat duidelijk is, vullen we de begeleiding in die jij nodig hebt. Je coach helpt je op weg om je nieuwe baan goed in te passen in je leven.

 

Wat levert het je op?

  • focus op je werk
  • sociaal handiger worden
  • zelf problemen leren oplossen
  • met geld leren omgaan
  • en als het goed is uiteindelijk een vaste baan!

 

Wat kost die extra coaching?

Voor jou en het bedrijf waar je werkt: niets. De Hoofdtrainer Werkt krijgt als jouw officiële werkgever subsidie omdat we je aan het werk helpen. Dat geld gebruiken we voor jouw begeleiding. We betalen je coach ervan en de trainingen die je volgt. Natuurlijk vragen we wél jouw motivatie en inzet. Want dat is nodig om te slagen.

Wil je nog meer uitleg over hoe je De Hoofdtrainer Werkt
jou kan helpen om betaald werk te vinden en te houden?

  

Naast De Hoofdtrainer Werkt hebben we ook
De Hoofdtrainer BV dit is een landelijk opererend bureau.

Wij zijn specialist in cognitieve en sociale vaardigheden.
De Hoofdtrainer wordt gevormd door deskundige trainers die uitgaan van de kwaliteiten van onze klanten en bieden altijd maatwerk. Klik hier.

CONTACTGEGEVENS

Eva Groenendijk:
06 - 11 39 16 56
Business manager De Hoofdtrainer &
De Hoofdtrainer Werkt

Jeroen Hoekstra:
06 - 54 20 73 95
Trainer en directeur

SOCIAL MEDIA