Voor jongeren die aan het werk willen

Vind je school een lastige opgave? Werk je graag, maar zijn er problemen die je afleiden? Denk je dat een ‘witte’ baan er voor jou niet inzit? Dan moet je bij De Hoofdtrainer Werkt zijn. Natuurlijk zijn we geen tovenaars, maar we weten welke begeleiding jongeren zoals jij nodig hebben om betaald werk te vinden én te houden. En we gaan op zoek naar bedrijven die jou een eerlijke kans willen geven.

 

Wanneer kun je terecht bij De Hoofdtrainer Werkt?

 • Je zit op een vso-school,
 • óf je hebt de praktijkschool afgemaakt,
 • óf je hebt de mbo-entreeklas niet
 • Je hebt geen startkwalificatie nodig
 • en je bent maximaal 23 jaar oud.

 

Hoe werkt het?

 1. Kansen en belemmeringen uitzoeken
  We zoeken samen uit waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen. En welke hindernissen je nu belemmeren om een goede werknemer te zijn. Zorgen thuis bijvoorbeeld, geen dak boven je hoofd, ruzie of schulden. Maar ook ziekte, autisme of ADHD kunnen je in de weg zitten. Hierin coachen we je.
 2. Werken en leren bij een goed bedrijf
  We zoeken een bedrijf dat bij je past en waar je een vak leert. Dit wordt je werkplek, maar je komt voorlopig in dienst bij De Hoofdtrainer Werkt. Detacheren, heet dat. Het mooie hiervan is ook dat je alle storende problemen niet mee naar je werk hoeft te nemen. Die proberen wij met je op te lossen.
 3. Op weg naar een vast contract
  Het doel is de lange termijn. Lekker werken op één vaste plek, plezier hebben met je collega’s en bouwen aan je toekomst. Is het bedrijf waar je werkt tevreden met jou, dan kunnen we de detacheringsovereenkomst omzetten in een arbeidscontract. De begeleiding van De Hoofdtrainer Werkt wordt dan in stappen afgebouwd.

Hoor je liever van onszelf hoe je met De Hoofdtrainer Werkt een betaalde baan kunt bereiken?

  

Naast De Hoofdtrainer Werkt hebben we ook
De Hoofdtrainer BV dit is een landelijk opererend bureau.

Wij zijn specialist in cognitieve en sociale vaardigheden.
De Hoofdtrainer wordt gevormd door deskundige trainers die uitgaan van de kwaliteiten van onze klanten en bieden altijd maatwerk. Klik hier.

CONTACTGEGEVENS

Eva Groenendijk:
06 - 11 39 16 56
Business manager De Hoofdtrainer &
De Hoofdtrainer Werkt

Jeroen Hoekstra:
06 - 54 20 73 95
Trainer en directeur

SOCIAL MEDIA