Over de Hoofdtrainer

Onze visie
Samenwerken vanuit kracht. Uitgaan van alles dat wél goed gaat en vanuit dat punt de kwaliteiten uitbouwen. ‘Niet weer’ alleen maar praten over problemen, maar juist in actie komen. Dat brengt de echte verandering op gang, zowel bij individuen als bij groepen. De Hoofdtrainer helpt daarbij. Wij zijn klaar voor elke uitdaging!

 

Voor wie zijn wij?

Speciaal voor jeugdigen van ongeveer 8 t/m 23 jaar die, door tekort aan vaardigheden, vastlopen op een of meerdere levensgebied(en); school, werk, thuis, sport, vrije tijd, vrienden, middelenmisbruik, financiën, seksualiteit etc.

Naast de jeugdige kunnen ook ouders/verzorgers dan wel de omgeving worden betrokken bij het traject.

 

Wat doen wij?

De Hoofdtrainer biedt erkende gedragsinterventies, zoals Tools4u, Tact-i, en CoVa, aan. Deze trainingen vertalen we altijd naar maatwerk door werkzame combinaties te maken met andere methodieken. De volgende trainingen bieden wij aan:

  • Sociale vaardigheidstraining
  • Weerbaarheidstraining
  • Agressie regulatie training
  • Meiden specifieke training
  • Fysieke hoofdtraining
  • Ouderbegeleiding

De Hoofdtrainer is inzetbaar voor uiteenlopende trajecten en partijen. Van jeugdige die vastlopen op een of meerdere levensgebieden,  ouders die zich zorgen maken over de sociale weerbaarheid van hun kind, tot gemeentes die vanuit de Jeugdzorgwet ondersteuning willen bieden aan jongeren met een hulpvraag. Ook scholen die op zoek zijn naar agressie regulatie trainingen en coaching/begeleiding voor (zorg) leerlingen tot zorginstellingen die willen overleggen over een specifiek probleem zijn bij De Hoofdtrainer aan het juiste adres.

Jeroen Hoekstra is initiatiefnemer van De Hoofdtrainer

Jeroen werkt sinds 2004 als zelfstandig trainer in sociale en cognitieve vaardigheden. In 2014 richtte hij De Hoofdtrainer op, met een duidelijk doel:

‘Er zijn veel steengoede trainers in Nederland die individueel werken, maar juist daardoor hun kwaliteiten onvoldoende kunnen inzetten. Met De Hoofdtrainer bundelen we de krachten en zorgen we landelijk voor een sterk aanbod aan erkende gedragsinterventies.

Juist in deze tijd, met maatschappelijke veranderingen zoals de transitie van de Jeugdwet, is het belangrijk dat ervaren kwaliteitsprofessionals zichzelf kunnen presenteren en goed samenwerken. Dat levert resultaat op voor alle partijen.’

Naast De Hoofdtrainer hebben we ook De Hoofdtrainer Werkt
De Hoofdtrainer Werkt is specialist in het vinden en behouden van een passende baan. Ben jij die jongere die met extra aandacht een waardevolle werknemer wordt? Klik dan hier.

 

SOCIAL MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Aanmeldteam:
aanmelden@dehoofdtrainer.nl
06 - 21 85 40 50

Management:
eva@dehoofdtrainer.nl & jeroen@dehoofdtrainer.nl
06 - 11 39 16 56 & 06- 54 20 73 95

Administratie:
administratie@dehoofdtrainer.nl
06 - 29 46 00 54

 

VERWIJSINDEX

 Aangesloten bij de verwijsindex >
Onze jeugdigen worden automatisch opgenomen in de verwijsindex