Over de Hoofdtrainer

Een sterk landelijk team van deskundige trainers

De Hoofdtrainer is een landelijk bureau waarbinnen veel met zelfstandige trainers wordt samengewerkt. Deskundigen met hetzelfde specialisme: cognitieve en sociale vaardigheden. Dit betekent in meer gewoon Nederlands dat wij onze cliënten helpen om steviger in de maatschappij te staan door aan positief gedrag te werken en denkvaardigheden te vergroten. Onze doelgroep: jonge mensen en professionals die met hen te maken hebben, bijvoorbeeld op scholen of in de gezondheidszorg.

 

Wij zijn sterk en flexibel
De trainers van De Hoofdtrainer versterken elkaar zonder de eigen onafhankelijkheid op te geven. De kracht zit in een vaste basis waarin wordt samengewerkt en in de flexibiliteit naar buiten toe. Wij bieden erkende gedragsinterventies, zoals Tools4u, Tact-i, en CoVa, maar deze vertalen we altijd naar maatwerk door werkzame combinaties te maken met andere methodieken .

 

Wij zijn doortastend
De praktijk laat zien dat onze aanpak effect heeft. Omdat we ons daadwerkelijk richten op de jongeren. Op hun leefwereld, hun interesses en waar ze goed in zijn. Dat motiveert. De Hoofdtrainer werkt persoonlijk afgestemd en zonder bureaucratie. Door onze platte organisatie zijn we efficiënter en vaak ook goedkoper. Doortastend en doelgericht te werk gaan, daar houden we van. We draaien vaak al jaren mee in het circuit en kennen daarvan de ins en outs.

 

Wij zijn multi-inzetbaar
De Hoofdtrainer is inzetbaar voor uiteenlopende partijen. Van ouders die zich zorgen maken over de sociale weerbaarheid van hun kind, tot gemeentes die vanuit de Jeugdzorgwet ondersteuning willen bieden aan jongeren met een hulpvraag. En van scholen die op zoek zijn naar agressieregulatietrainingen tot zorginstellingen die willen overleggen over een specifiek probleem.

 

Wij zijn overal
Je vindt De Hoofdtrainer in heel Nederland. We kunnen onze deelnemers dus altijd koppelen aan een trainer die past bij jou of bij je organisatie. Onze uitvoerende trainers staan onder supervisie en voldoen altijd aan alle verplichtingen die horen bij het behoud van hun licentie. We hebben contracten met diverse gemeenten in het kader van de Jeugdwet. Vraag ons gerust of dat ook voor jouw gemeente geldt.

 

Wij hebben een visie
En die luidt: samenwerken vanuit kracht. Uitgaan van alles dat wél goed gaat en vanuit dat punt de kwaliteiten uitbouwen. ‘Niet weer’ alleen maar praten over problemen, maar juist in actie komen. Dat brengt echte verandering op gang, zowel bij individuen als bij groepen. De Hoofdtrainer helpt daarbij. Wij zijn klaar voor elke uitdaging.

Jeroen Hoekstra is initiatiefnemer van De Hoofdtrainer

Jeroen werkt sinds 2004 als zelfstandig trainer in sociale en cognitieve vaardigheden. In 2014 richtte hij De Hoofdtrainer op, met een duidelijk doel:

‘Er zijn veel steengoede trainers in Nederland die individueel werken, maar juist daardoor hun kwaliteiten onvoldoende kunnen inzetten. Met De Hoofdtrainer bundelen we de krachten en zorgen we landelijk voor een sterk aanbod aan erkende gedragsinterventies.

Juist in deze tijd, met maatschappelijke veranderingen zoals de transitie van de Jeugdwet, is het belangrijk dat ervaren kwaliteitsprofessionals zichzelf kunnen presenteren en goed samenwerken. Dat levert resultaat op voor alle partijen.’

 

jeroen

Naast De Hoofdtrainer hebben we ook De Hoofdtrainer Werkt
De Hoofdtrainer Werkt is specialist in het vinden en behouden van een passende baan. Ben jij die jongere die met extra aandacht een waardevolle werknemer wordt?  Specialist in het vinden en behouden van een passende baan.  Klik dan hier.

 

SOCIAL MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Aanmeldteam:
aanmelden@dehoofdtrainer.nl
06 - 21 85 40 50

Management:
eva@dehoofdtrainer.nl & jeroen@dehoofdtrainer.nl
06 - 11 39 16 56 & 06- 54 20 73 95

Administratie:
administratie@dehoofdtrainer.nl
06 - 29 46 00 54

 

VERWIJSINDEX

 Aangesloten bij de verwijsindex >
Onze jeugdigen worden automatisch opgenomen in de verwijsindex