JONGEREN / OUDERS

TRAININGEN

Naast trajecten op maat bieden wij een vast aanbod van trainingen en ondersteuning:

De juiste ondersteuning voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien gaat met pieken en dalen. Dat weet elke ouder. Maar misschien loop je toch rond met vragen waar je zelf niet uitkomt. Of je maakt je ronduit zorgen over het gedrag van je zoon of dochter. Waar vind je dan de juiste hulp? En hoe zit het met de kosten? Eén ding is zeker: investeren in de toekomst van je kind is altijd de moeite waard. De Hoofdtrainer zorgt dat je kind zich gehoord voelt. Dit levert positieve veranderingen op waarmee hij of zij verder komt in het leven.

 

Een gedragsaanpak die eruit springt

We houden het vooral simpel en op maat. Bij ons ziet iedere jongere maar één gezicht. En we maken een goede match tussen trainer en deelnemer. Dat is altijd superbelangrijk, en vooral wanneer je als jongere al heel wat begeleiders voorbij hebt zien komen. Verder zorgen we dat de hulpvraag en de doelen voor iedereen duidelijk zijn. Opvoeders betrekken we zo veel mogelijk bij de training, ook via ouderbegeleiding. En is de training afgerond, dan blijven we via coaching in contact.

 

Nog een goede reden om voor De Hoofdtrainer te kiezen!

We kiezen samen de meest logische trainingslocatie. Dat kan een neutrale omgeving zijn, maar ook op school of op de sportclub. Onze trainers gaan dus naar de deelnemers toe in plaats van andersom. Als het nodig is, kan dat zelfs ’s avonds of in het weekend. Is een jongere meer een doener dan een prater? Geen probleem, ook een fysieke activiteit is een prima oefensituatie om gedrag te trainen. Dan gaan we stevig lopen of sporten.

Wil je nog meer weten over de werkwijze van De Hoofdtrainer? Maak dan meteen een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dat kost niets en lost al je vragen op.

 

Vermelding in de Verwijsindex

Wat je moet weten: we zijn verplicht om elke deelnemer aan onze trainingen te registreren in de Verwijsindex. Dit is een landelijk hulpmiddel om te zorgen voor afstemming tussen hulpverleners. De verwijsindex doet verder geen melding naar andere instanties zoals bijvoorbeeld scholen of woningcorporaties.

Naast De Hoofdtrainer hebben we ook De Hoofdtrainer Werkt
De Hoofdtrainer Werkt is specialist in het vinden en behouden van een passende baan. Ben jij die jongere die met extra aandacht een waardevolle werknemer wordt?  Specialist in het vinden en behouden van een passende baan.  Klik dan hier.

 

SOCIAL MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Jeroen Hoekstra:
jeroen@dehoofdtrainer.nl
06 - 54 20 73 95
Inhoudelijk leidinggevend & trainer

Eva Groenendijk:
eva@dehoofdtrainer.nl
06 - 11 39 16 56
Business manager De Hoofdtrainer Holding

Administratie:
administratie@dehoofdtrainer.nl
06 - 29 46 00 54

 

VERWIJSINDEX

 Aangesloten bij de verwijsindex >
Alle jongeren worden automatisch opgenomen in de verwijsindex