Volwassenen

Op zoek naar ondersteuning?

Soms heb je vragen over de opvoeding en aansturing van je kind. Of maak je je zich zorgen over zijn of haar gedrag. Ook al ben je als ouders/opvoeders of jongere gemotiveerd, het is tegenwoordig moeilijk om de juiste hulp te vinden. Het wordt er niet gemakkelijker op door de ontwikkelingen als de transitie van de jeugdzorg en het feit dat je steeds meer zelf moet betalen/investeren voor de zorg. Investeren in jezelf of je kind loont echter de moeite. Professionele ondersteuning kan de positieve verandering inzetten die nodig is om verder te komen in het leven.

De Hoofdtrainer biedt maatwerk.
Iedere training staat in het teken van de persoon en diens situatie. Onze trainers bespreken samen met u de ondersteuningsvraag. Wat is hier nodig en welke concrete doelen wilt u behalen? De Hoofdtrainer maakt gebruik van verschillende werkmethodes, afhankelijk van de hulpvraag. Wij kijken altijd onbevooroordeeld naar de persoon en maken samen met u keuzes over de duur en invulling van de ondersteuning.

Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op.

Naast De Hoofdtrainer hebben we ook De Hoofdtrainer Werkt
De Hoofdtrainer Werkt is specialist in het vinden en behouden van een passende baan. Ben jij die jongere die met extra aandacht een waardevolle werknemer wordt?  Specialist in het vinden en behouden van een passende baan.  Klik dan hier.

 

SOCIAL MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Aanmeldteam:
aanmelden@dehoofdtrainer.nl
06 - 21 85 40 50

Management:
eva@dehoofdtrainer.nl & jeroen@dehoofdtrainer.nl
06 - 11 39 16 56 & 06- 54 20 73 95

Administratie:
administratie@dehoofdtrainer.nl
06 - 29 46 00 54

 

VERWIJSINDEX

 Aangesloten bij de verwijsindex >
Onze jeugdigen worden automatisch opgenomen in de verwijsindex